Malvertmaisonnettes, ontmoetingsruimte en binnentuin klaar!

Zaterdag 13 december 2014 vierden we feest bij de maisonnettes in Malvert: de 120 woningen zijn prachtig gerenoveerd en energiezuiniger gemaakt, de binnentuin-voor-en-door-bewoners is bijna klaar, de Social Sofa heeft daar een plek gekregen en de ontmoetingsruimte kan ingericht worden.

Burgemeester Hubert Bruls en directeur-bestuurder Esther Lamers hebben de leden van de tuingroep en in het bijzonder de betrokken kinderen in het zonnetje gezet. Zij hebben zich ingezet voor de binnentuin, een mooi initiatief in het kader van ‘Dromen over Dukenburg’.

Het officiële gedeelte werd afgerond met de onthulling van de Social Sofa, het cadeau van Adri van Grinsven aan de Malvert. Door het weg prikken van de ballonnen werd de ontmoetingsplek in de binnentuin zichtbaar. Malvert is klaar voor de toekomst.

opleverfeest-malvert-131214-klein-18