Start aanbesteding 24 zorgwoningen in Malvert

Voor het project ‘Pleintje’, 24 zorgwoningen voor ZZG Zorggroep in Malvert, start deze week de aanbesteding. Dat betekent dat Standvast Wonen een aantal partijen vraagt om een offerte te maken: wat gaan jullie doen? Wanneer? En hoeveel kost dat? Uit alle aanbiedingen kiest de corporatie de beste.

Vorige week hebben Esther Lamers (directeur-bestuurder Standvast Wonen) en Jelle de Visser (bestuurder ZZG Zorggroep) de exploitatieovereenkomst en bijbehorende commerciële huurovereenkomst ondertekend. Het Pleintje betreft deelproject II in Malvert. Standvast Wonen realiseert hier voor ZZG Zorggroep 24 zorgwoningen voor zwaar dementerende ouderen, ter vervanging van een gedeelte van de capaciteit van de Orangerie. Vanaf deze week start de aanbesteding. De bouw begint waarschijnlijk na de bouwvakantie en neemt globaal 1 jaar in beslag.