Bezoeken en bekijken van woning(en)

U bent natuurlijk benieuwd hoe uw woning er straks komt uit te zien! Daarom onderzoeken we momenteel de mogelijkheid om een bezichtiging te organiseren. Op dat moment kunt u de woningen bekijken en uw eventuele vragen daarover stellen. We streven ernaar om de bezichtiging op een zaterdag te houden. Waarschijnlijk is dat in de loop van de maand januari 2014. Zodra de dag is gepland, hoort u dat van ons!

Varianten van woningen

De woningen aan de 85e straat hebben allemaal een rechte keuken. In dit woongebouw bevinden zich geen woningen met een hoekkeuken, open trap en dichte keuken. In het blok aan de 84e straat zitten wel woningen die deze varianten hebben. Deze zijn allemaal reeds verhuurd aan de terugkerende bewoners.

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent! Maar het is absoluut niet de bedoeling dat u het bouwterrein betreedt. Toch horen we regelmatig dat bewoners het terrein bezoeken, medewerkers vragen stellen en zelfs in het gebouw de proefwoning bekijken… Zowel de aannemer als Standvast Wonen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld als er wat gebeurt.