Renoveren

Standvast Wonen heeft 120 maisonnettewoningen in Malvert volledig gerenoveerd. De woningen zijn verdeeld over vijf gebouwen aan de 82e t/m 86e straat. In augustus 2013 zijn we begonnen, eind 2014 was de renovatie klaar.

Malvertmaisonnettes

Volledig vernieuwd
Zowel de buitenzijde van de gebouwen als de binnenzijde van de woningen zijn volledig vernieuwd. Alleen het casco van de gebouwen is blijven staan. De gevels zijn voorzien van aluminium kozijnen en panelen.

De woningen hebben een volledig nieuwe indeling. Naast een woonkamer met keuken beschikken de woningen op de 1e woonlaag over 3 slaapkamers en op de 2e woonlaag over 2 slaapkamers. Verder zijn de keuken, het toilet en de badkamer vernieuwd. Ook alle gas-, water- en elektravoorzieningen zijn nieuw, evenals de CV-installatie met HR-ketel. De woningen hebben HR++ glas en de gevel, vloeren en het dak zijn goed geïsoleerd. De woningen op de 1e woonlaag hebben energielabel A en op de 2e woonlaag energielabel B. Dit betekent bij juist gebruik dat de energielasten laag zijn. In de plint van de 83e straat is een ontmoetingsruimte voor bewoners gerealiseerd.